Stuatia financiara-o problema .”De la idee la bani”.

Nu sunt un om avar,sau cel putin asa ma consider.Totusi cu pregatirea profesionala pe care o am imi doresc sa ajung la o situatie financiara confortabila..Am gasit raspunsul.Este vorba despre cartea „De la idee la bani ” .

Napoleon Hill nu doar iti ofera o carte ,ci un manual de instructiuni .Iti poti imagina un manual care sa te ajute sa-ti poti transforma ideile in bani?

Daca nu,ar trebui sa incepeti sa va imaginati ca acest manual chiar exista,Napoleon Hill chiar ne invata cum sa iti folosesti dorinta ,increderea,autosugestia,imaginatia,planificarea,hotararea,perseverenta (care este cea mai importanta),puterea grupului,energia sexuala chiar daca suna ciudat ajuta ,subconstientul,creierul,al saselea simt (pe acesta il descoperiti dumneavoastra) ca sa ajungeti sa va transformati ideea in bani.

Aveti puterea sa va autoeducati si de a descoperi cunostintele care sa va duca acolo unde doriti sa ajungeti.Nu trebuie sa incepeti de jos cand incepeti acest plan simplu.

In aceasta carte autorul chiar ofera exemple concrete de oameni care au reusit sa schimbe ceva in aceasta lume ajungand oameni puternici si aici ma refer la:Henry Ford,Thomas A. Edison si multi altii pe care o sa-i descoperiti in carte.

De ce sa citesti cartea?Pentru că este un mijloc, un drum pe care dacă îl parcurgi ajungi să te cunoști mai bine, să te stăpânești, să îți controlezi ideile și sentimentele într-un mod care să te ajute să ajungi la succes.

Acum nu va putem lasa fara sa adaugam aici cateva oferte de pret la cartea „De la idee la bani”.

De la idee la bani-Napoleon Hill-Libris

Carturesti

Elefant.ro

Cartepedia

Mai adaugam aici si ceva promotii:

libhumanitas.ro
Please follow and like us:

Navigare în articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *